Weekend

Deilig med helg.

Jeg lever og ånder for helgene. Da kommer min bedre halvdel hjem, og familien blir «hel»  igjen.

Denne helgen hadde vi store planer om å kikke på kondenstørketrommel og ny komfyr.  Noe vi også har gjort. Kondenstørketrommel må vi ha for å ikke måtte rive ned det vaskerommet som er i huset her fra før. Det er ikke laget for tørketrommel med slange ut. Og når vi flyttet, ble alle platene til komfyren kastet ved en feiltagelelse. ( Trodde de hørte til en enda eldre komfyr, men det gjorde de ikke) Dermed var den gamle komfyren ganske ubrukelig. Vi prøvde å få tak i nye plater, men det viste seg å være umulig å finne rett størrelse.  Vi trenger ikke dette enda, så det ble ikke noe kjøpt noe denne helgen. Men tror vi har funnet ut hva vil ha, så når den nye Expertbutikken åpner her, regner vi med at det kommer noen gode tilbud!

 

Idag har vi vært 4 generasjoner på middag her. Masse god mat og hyggelig selskap. Det ble jo som vanlig lagd alt for mye mat, så nå blir det rester av søndagsteken imorgen. Matvrak som jeg er gleder jeg meg allerede til morgendagen.Da blir det stek, saus og poteter. (Yammi)

 

Søndagsteken

"mormors lille Engel" sammen med sine foreldre

Vår minste datter fylte 18 år på fradagen. Det ble feiret sammen med venninner som spanderte middag på henne ute. De har lagd seg en koselig tradisjon at de spanderer middag på hverandre når noen har dag. Hun jobbet på lørdagskvelden, men de var ute og feiret etter jobb. Endelig kunne hun også komme inn på utestedene! Stor stas, med andre ord. Vi i familien fikk feiret henne idag.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s