Desember

Første helgen i desember.

I helgen har det vært full aktivitet. På fredagen hadde vi lovt noen veldig gode venner av oss, at vi skulle sitte barnevakt for sønnen deres. I og med at de ikke har så mye familie her i sør, er vi blitt utnevnt til tantebestemor og onkelbestefar for sønnen deres. Noe vi synes er en stor ære. Vi har også ei lita jente som formiddag viet til S som var på på overnatting. Han er bare helt vidunderlig å ha på besøk. Leggingen gikk greit, innen 1/2 8 lå han og sov søtt (vi måtte jo rangle litt!) Han våknet tidlig i forhold til min innebygde klokke i helgene, men pytt, det gjør absolutt ingenting. Alle lekene jeg har tatt vare på etter ungene var små ble funnet frem, og de er like morsomme for andre små den dag idag.

sanderpage

Gamle leker blir som nye

Reklamer

2 thoughts on “Desember

  1. hei Ruth.
    Ja det er din S jeg snakker om her 🙂 Skjønner at du har mer enn nok å fylle dagene med, en kan ikke rekke alt. Men din tid kommer den også. OG tiden med små går uhyggelig fort. Kos deg med ungene så lenge du kan.
    Vi sees snart…..klem

  2. Hei snuppa : ) Er det min S du snakker om : ) Du er flink å få det til – skulle gjerne prøvd selv, men har nok å fylle dagene med foreløpig : ) Må du ha en riktig fin kveld. Var veldig koselig å ha deg på jobb hos meg i dag : ) Klem Ruth Justi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s