Fotosafari

 

fotosafarilogoFOTOSAFARI

Klart jeg vil være med på  Petunias fotosafari.
Her er det nesten ingen regler eller faste dager å måtte publisere på. Du legger bare ut et bilde på bloggen din av noe du har snublet over på din vei og som du bare måtte ta bilde av. Hvis du skriver «Fotosafari» i emnefeltet/etikettfeltet på bloggen din, så blir det lettere for oss å finne frem til alle safari innleggene dine. Det eneste som forlanges er at bildet er ditt eller at en i familien/bekjent har tatt det, og du har fått lov til å bruke det og at du linker innlegget ditt tilbake til Petunias blogg.
Fotosafari er med andre ord en utmerket mulighet til å legge ut bilder på bloggen din som du kanskje ellers føler ikke ville passe til de andre tingene du blogger om. (Håndarbeid, hage, osv).Hvis du vil, kan du bruke Fotosafarilogoen som Petunia har laget. Og hvis du gir Petunia beskjed, så kan Petunia henge linken din på listen sammen med de andre i safarigjengen. Den listen finner du i høyre marg på Petunias blogg.
 
Reklamer

One thought on “Fotosafari

  1. Så flott at du vil være med! Du er allerede godt i gang med god reklame her og jeg henger deg på listen med en gang.
    Det er greit om du gir en lyd hver gang du legger ut et innlegg for da kan jeg – og andre, stikke innom og ta en titt. Vi begynner å bli en del Safari bloggere, så det er ikke alltid like lett å følge med å nye innlegg fra alle sammen. Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å reklamere for nye innlegg inne hos meg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s