Etter ned

…går det opp.

Jeg har vært så  fryktelig trøtt de siste dagene. Og da har en ikke lyst til å gjøre annet enn å krype opp i senga for å sove. Klokken 8 om kvelden har jeg gjespet og gjespet og øyelokkene har følt tunge som bly. Klokken 10 har jeg lagt meg. Orket ikke en gang og løse kryssord. Noe jeg gjør hver kveld for å holde de små grå i aktivitet.

krysspage

Kveldskryssord

Men idag kom det litt energi tilbake i kroppen. Har gått løs med kost og svaber og fått gjort reint. Var på Plantasjen og kjøpte litt nye blomster for å pynte opp.

blomstpage

Belønningen

Det var belønningen min, og drivkraften. Nå sitter jeg her og koser meg. Det lukter reint av PEP i hele huset. Deilig. Nå ble det litt hyggeligere å sitte og kose seg foran dataen.

Har også begynt å pakke ut mine hobbyting av esker. Begynner å få litt system på galskapen. Du verden hvor mye jeg har tatt vare på. Noe ble kastet og andre ting ble arkivert.

hobbyrompage

Fra hobbyrommet

Men foreløpig er det rommet som jeg skal ha til hobbyting, brukt som lager. Det vil ta enda en stund før jeg ordentlig kan innrede det. Men da får jeg god tid til å tenke på hvordan jeg vil ha det der inne. Var på Biltema og kjøpte hobbymaling. Tenkte jeg skulle male alle pilkurvene mine i en lys farge. Akkurat nå er de i en trist brunfarge. Kjøpte også en spray til å lage frostet glass. Den blir spennende og prøve ut. Tenkte litt på glass som jeg skal ha til t-lys. Vi får se hva det blir til på veien.

paintpage

Billig på Biltema

Jeg har også rukket og hekle ett par tøfler. Oppskriften fant jeg hos Babsyen. Litt usikker på fargen på tøflene, så det er mulig at jeg rekker de opp og heller hekler ett par nye som tåler å bli brukt. Gult er vel ikke støv vennlig farge. Men måtte bare teste ut oppskriften. Mulig at de blir lagt i kurven med uferdige ting. Vi får se……

ufopage

UFO'er

Reklamer

2 thoughts on “Etter ned

  1. Så koselig å gi seg selv belønning for å ha vært flink. Blomstene er nydelige – og du fortjente den helt sikkert.

    Lykke til med ufoene dine 😉

  2. Koselig å se at du kommer innom bloggen min! Takk skal du ha 🙂
    Hvis Ufo’ene noen gang blir ferdige, blir de nok lagt ut med bilde her på bloggen.

    Qehenne 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s