Snadderos

som Grimseth sier

Søndagen lagde vi lettvint lunsj, som smakte aldeles nydelig. Det likner veldig på Potato Skins som en får kjøpt på Fridays.

snadder1

Her kommer oppskriften;

4 store poteter
1/4 purre i skiver
50 g smør
150 g finhakket sjampinjong
1 fedd knust hvitløk
3 ss smør
1 eggeplomme
100 g revet assortert ost, f.eks en blanding av stilton og parmesan
salami eller chorizopølse i tynne skiver som er sprøstekt i panna

Framgangsmåte:
Potetene pakkes i folie og bakes møre i ovnen på 160 grader i ca 1 time.

Del deretter hver potet i to, og skrap ut mesteparten av innmaten.

Sjampinjong og hvitløk stekes i smør, krydre med salt og pepper og bland i potetinnmaten. Purren freses i smør til den er myk, krydre og bland i, bland sammen alt og ha i egget, smak til med rikelig salt og pepper.

Legg på stekebrett og topp dem med den revne osten. Stek på 220 grader i 10 min.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s