Tuppa har vært på camping

og besøkt oldemor og oldefar

Vi hadde en herlig tur ut på Bagatell camping og besøkte min mor og far. Det var deilig vær, og vi koste oss med kaffe i våsola. Det var første gangen vi var her ute i år. Og det var veldig koselig å se de andre faste feriegjestene igjen. (vi var her ute helt til i fjor sommer, nå har vi solgt vogna)

Det var to stolte oldeforeldre som kunne vise frem det nyeste familiemedlemmet, for mens vi var der, kom Angel og datteren vår også. I fjor på sensommeren sov hun seg bare gjennom oppholdet der.

B1

Og lille Angel fikk sett litt sjø for aller første gang.

Det var spennende og se bølgene som kom rullende innover stranden. Og litt skummelt også. Veldig kjekt å ha mormor rett i nærheten da.

B3

Og etterpå var bestefar sitt fang godt å sitte på. Mens hun fortalte ivrig i vei på sitt språk om alt hun hadde sett på standen.

B2

B4

Etter å ha vært ute i den friske luften å lekt og kost seg, hadde vi mat innendørs. Det smakte helt topp. Vi hadde kjøpt helt ferskt brød og mye godt pålegg. Angel koste seg med brødskive med leverpostei på. Til dessert en hel banan og saften fra ett eple. Trenger jeg å si annet enn at hun sovnet med en gang hun satt seg i bilen.

B5

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s