ABC

i ord og bilder

abc-i-ord-og-bilder

O for offshore

Den 17 til 19 juli, arrangerer Arendal Norwegian Grand Prix for formel 1 offshore i Arendal. En utrolig folkefest fra start til mål. Masse folk i sentrum og på holmer og vann. Det er nesten sydenstemning her. Alltid har været vist seg fra sin fineste side. Det har hendt at det er kommet litt regn, når hele løpet er over. Men stort sett har det vært veldig fint.

I år er det snakk om at Arendal får to av rundene, i og med at Spania måtte avlyse sitt. Og så skal det også være verdens rekordforsøk på fredag kl 16.30. Denne dagen skal også Solberg brødrene teste farten til vanns.

Festen åpner med båtparade hvor alle båtene snirkler seg rundt i gatene. Etter dette begynner fartsfesten for fullt. Det skal være pole position, rekordforsøk og selvfølgelig vm rundene. Takket være Røkke, Gjelsten og Ugland er denne sporten veldig populær her hjemme. Forsyner dere med litt bilder fra tidligere race. Årets bilder får komme senere.

O

Reklamer

15 thoughts on “ABC

  1. Kjempeartig å være tilstede her!!
    Håper jeg får anledning i år også, men det er en smule usikkert.

  2. Oi..det var fint at du minnet meg på datoene..ikke sikkert jeg får anledning..men kan jo prøve…er jo så moro å se de i action…husk øreklokker..for her hviner det til tusen !

    Go helg 🙂

  3. Sikkert spennede å være publikum til dette arrangementet og sikkert supert dupert spenning å delta! Hadde ikke turt det, men hadde likt å være publikum:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s