ABC

I ord og bilder

abc-i-ord-og-bilder

Q for Queens of the house

Ja det noen som er dronningene av huset våres, så er det kattene. To særegenheter, som krever våres fulle oppmerksomhet.

Den yngste er Fluffy(kalt Bolla til vanlig). Hun har hatt ett kull med unger, men er nå sterilisert. Var på fremmende mennesker, og alt som beveger seg. Var kjempevenn med våres golden retriver,og sturet i flere uker etter vi måtte avlive den Når vi fikk vår pappilon, tok det to måneder før hun i det hele tatt kom inn i huset for å spise. Så vi satt på utsiden hver kveld og ”puset” og ropte på henne. Folk måtte jo tro at vi var litt smårare. Nå er de to bestevenner! Hun er ikke redd for oss, da kommer hun løpende mot oss, og ruller seg rundt på bakken. Og er bare kjempegla. Damen er også veldig forfengelig. En gang i året er vi nede hos frisøren,(dyrlegen) og klipper henne på grunn av mange klumper i pelsen. Damen tillater ikke at vi er i nærheten med kammen , nei her er det bare frisørtime som gjelder. ( takk mor må ut med 750 kroner)

Men hun elsker når hun er nyklipt og slipper klumpene.

r5

r4

Så har vi dronningmoren da, går på 18 året.. Hun lager ”mjau” med munnen, men ikke en lyd kommer ut. Hun mjauer ikke annet enn når hun har fanget mus. Men da høres hun! Hun er sånn ei jente som kikker seg tre ganger til hver side før hun går over veien.Veldig forsiktig. Hun må være enig at hun skal klappes på, ellers snor hun seg unna.Når ungene våre har vært syke, har hun ligget ved siden av dem i sengen. Hunhar blitt kledd ut med dukketøy, og ligget i dukkevognen, alltid like tålmodig. Vi har hatt henne nå siden minstejenta vår var 1 år (19 år nå) Hun har en engels tålmodighet med små barn Dronningmoren elsker også når vi er ute i hagen. Da kan det hende at hun hopper opp på ryggen min mens jeg luker bed. Eller hun bare får en ”raptus” og skal ha oss til å leke med henne.Hun har hatt noen kull med unger, men er nå sterilisert. Det er ikke mange av avkommende hennes som lever lenger. Er sikker på at hun blir norges eldste katt! (noen som vet hvor gammel Norges eldste katt ble)

 

 

 

 

r6

 

r7

Reklamer

6 thoughts on “ABC

  1. De katte lyder til at være dejlige og meget sociale. Dronningemoderen har absolut fortjent at blive Norges ældste kat, for hun har ikke kun taget sig af sine egne børn, men også Jeres 😉

    Rigtig god uge!

  2. Rimkogeren; Norges eldste ble 23. Det er 5 år til… håper at hun lever så lenge….ikke fordi jeg vil slå rekorden, men fordi vi er utrolig gla i henne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s