ABC

I ord og bilder

abc-i-ord-og-bilder

Uvær og Vær

I og med at jeg ikke fikk med meg U’en i forrige runde, kommer både U og V i denne runden.

11

Alle snakker om været sies det.Været bestemmer hva slags liv vi fører, hvordan vi bygger boligene våre,hvordan vi kler oss, og fritidsaktiviteter. Været har direkte innvirkning på våre muligheter til å brødfø oss. Folk som kan spå været har alttid vært verdsatt høyt.

VÆR1

Hva er definisjonen på vær? Er det alt som avviker fra normalen? Været skapes av solvarmen og er et system av krefter og kretsløp i atmosfæren som omgir jorden.

VÆR

Når en setter en U foran, så er det som regel at det ikke er tilfellet. (Sant/Usant. Når en ikke snakker sant, blir det usant!) Vær må jo ha en normal som en definerer været ut ifra. Så idag tror jeg vi har uvær. Det regner lett, det er forholdsvis varmt, og det blåser. Det må vel bare være uvær!

Reklamer

5 thoughts on “ABC

  1. Flotte bilder av været, som vi stort sett ikke kan gjøre noe med, annet enn å dra til et sted der været er et annet. Jeg liker vær. Både vær og uvær 🙂

  2. Fine billeder, kloge ord.
    Forresten kan man også trække vejret, og undertiden ikke få vejret, og når noget er forkert, er det helt hen i vejret, men det er en helt anden slags…..

  3. Kjekt at du slo sammen U og V slik at du får med deg flest mulig boksaver i ABC’n. Hver torsdag kveld fjerner jeg muligheten til å legge seg inn på mr. Linky siden det kommer ny bokstav fredagen.
    Fine bilder du har tatt. Alle snakker om været, vet du – men ingen gjør noe med det;)

  4. Så fine billeder af vejrliget (plus/minus) og skrevne ord til!
    Danmarks officielle vejrprofeter har ikke just haft kronede dage den seneste måneds tid, og det har bekræftet mig i ej at tage glæder eller sorger på forskud 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s