Hurra for Gamla

Hun er hele 19 år idag!

Gamla,  eller egentlig Grev Sperre som hun ble døpt når hun kom til oss,var hannkatt, helt til hun fikk kattunger. Etter hun fikk unger ble hun «bare» kalt pus. Gamla ble hun kalt etter hun overlevde den ene katten, etter den andre. Nå har hun vært hos oss i 19 år, og hun er still going strong. Jakter på fugler, elsker å være ute når vi er ute.

Begynner å høre litt dårlig på sine gamle dager, og blir furten hvis hun ikke får det som hun vil. Får hun ikke komme inn i dusjen etter vi har dusjet, er hun skikkelig fornærmet, for der er det beste drikkevannet! Men hun er jammen verdens beste pus, og jeg håper at hun holder seg frisk å rask i flere år enda.

Jada, hun fikk selvfølgelig presang idag.

Reklamer

3 thoughts on “Hurra for Gamla

  1. Hipp hurra for dagen som var!! Hilsen en stor gjeng puser, katter, hester og høner (og oss på to) i MidtNorge!

    Det er så godt å lese om glade, gamle dyr. Vår gamleste hannkatt er omtrent 15 nå (jeg går litt surr). Og vi har ikke lyst til å miste hans selskap på mange, mange år enda! Han har imidlertid blitt ganske giktisk, så vi får glede oss over hvert år vi får sammen med ham – og ikke forlange alt for mye av ham lenger *mykt smil*.

    Det er rart med det – når de begynner å bli så gamle har de vært sammen med oss et veldig langt liv. Og de voksne guttene her i familien har jo hatt ham siden de var så små at de lekte på barneskolen enda.

    De er viktige venner, disse små 🙂

  2. Gratulerer SÅ mye med dagen, hilsen 4 puser mm og 5 på to her på det sentrale østlandet. Rart med hankatter som plutselig skifter blir HUN ,-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s