Deilig

at varmen har kommet!

Dagene har gått så fort! Nå er vi i midten av Mai allerede, og varmen kom som ett brak 18 Mai. Det er deilig å kjenne at en ikke fryser når en sitter ute. Det gjør at en får så mye mere energi, og det ene prosjektet etter det andre blir planlagt og ferdigstilt.

Og det er mange prosjekter på gang. Holder på å male utemøblene, blomster er plantet og bed er luket. Utrolig fort ugresset vokser! Jeg satt og luket ved siden av drueplanten min her forleden, og noe jeg trodde var ugress, viste seg og være en gulrot??!! Og det har aldri  vært dyrket grønnsaker der. Ja forstå det, de som kan!

17 Mai ble egentlig en stille og rolig dag for oss. Den yngste er på «turne» i Thailand/India, og er ikke kommet hjem ennå. Den eldste med familie skulle feire dagen sammen med hans foreldre. Så da var det på med stakken for å se på barnetoget her lokalt. Etterpå var det litt kaffe sammen med mine foreldre. Det var deilig når en kunne smyge seg inn i kosedressen og bare nyte kvelden. Mannen min er jo pendler, og skulle reise klokken 03.00 om natten, så det var deilig med en stille og rolig kveld.

Det er nydelig å tenke på at vi er så godt som ferdige på utsiden når pinsehelgen kommer.  Det blir å pusle med småting, men ingen store prosjekter. Håper vi beholder varmen og sola. Men først skal en jobbe noen dager til og en dag på skolebenken før helgen kommer.

Bildene er av Duane Bryers.

Reklamer

One thought on “Deilig

  1. Herlige bilder!! Takk for i gårkveld, forresten. Kjempekoselig å kunne sitte ute i hagen til sene kvelden 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s