Sjektefart?

Så lang derifra!

Tempoet er forrykende for tiden og ingenting går i sjektefart. Gleder meg veldig til å få ferie etterhvert, men det blir ikke før i slutten av neste måned.

I helgen var vi 28 stk som var i Skagen på sykletur. Det var skikkelig drittvær å sykle i. Kaldt og regntungt, men vi kom omsider ned. Deilig med en varm dusj og få på seg tørre klær. Første kvelden var vi i byen og koste oss med deilig mat. Men det ble ikke så sein kveld på noen av oss. Vi valgte heller og være litt tidlig oppe på lørdagen, slik at byen og alle butikkene kunne utforskes.

Selvsagt ble det en tur på en pub eller to også. Vi hadde en felles ting vi skulle gjøre alle sammen og det var ølsmaking på Skagen Bryghus.

Etter en felles middag, ble utelivet i Skagen utforsket. Vi havnet tilslutt alle på Buddy Holly. Søndagen var vi en litt mer splittet gruppe, fordi vi måtte kjøre to omganger med minibussen til Hirtsals, for å få med alle de som ikke orket å sykle hjem.

Den første gruppen som kom til Hirtsals, gikk på Nordsømuseet, men gruppen som måtte vente i Skagen, reiste ut på Grenen. Det har vært en utrolig koselig weekend sammen med mange hyggelige mennesker.

Reklamer

3 thoughts on “Sjektefart?

  1. flotte bilder 🙂 håper du har masse flere å vise meg når jeg kommer opp på kaffi en dag snart. er stemmen tilbake? utrolig koselig vi hadde det på lørdagskvelden på Buddy Holly vi må ta en slik fest igjen snart med masse hot and sweet;-) klem

  2. Dejlig Skagen og Hirtshals billeder, trods det dårlige vejr vi havde den weekend, havde I det bedre end her i Aalborg. Jeg har så 1 ferie dag i dag, og i morgen tager jeg på alene weekend til Paris. God weekend herfra det danske:)

  3. Norsjømuseet er så fiiint!! Lillegutt var der første gang når han var tre. Og neste gang husket han bare den store brugda som henger i taket bak det store akvariet. Vittig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s