Mandagstema

Tilbehør

Hva passer vel bedre nå enn tilbehør til grillmaten?

Når vi griller er tilbehøret nesten like viktig som kjøttet eller fisken vi bruker. Nye spennende smaker er med på å høyne måltidet. Coleslaw er blitt en favoritt, ellers må en jo ha med marinerte hvitløk, oliven, asparges, grønnsaker, fylte sjampinjonger, og salater. En himmelsk saus er Maggie’s Würze , anbefales på det sterkeste.

Hva bruker dere som tilbehør til grillmaten?

Advertisements

5 thoughts on “Mandagstema

  1. Grill behøver slett ikke å være kjedelig, nei! Det finnes så mye spennende og vellsmakende tilbehør, noe du viser godt med bildene her 🙂

  2. Ja, hva bruker en ikke?? Det meste er godt til grillmat og for tiden går det mye i fisk. Laks som blir bakt med salt,sitronpeper og dill og jeg får vann i munnnen når jeg skriver dette!!
    Det kjekke med å grille, er at jeg tenner i grillen og lager saltaen og så kan jeg sette meg godt tilbake og vente til maten blir servert;)

  3. Når jeg griller, vil jeg gerne have en god kinesisk soya-sauce. Jeg kan ikke fordrage mayonnaise og sådan nogen dressinger! Men jeg har ikke fået grillet endnu, så skal man have god tid.

    På billedet har du noget, der ligner grøn chili – det ser spændende ud. Jeg har også købt en curry-ketchup, som var mild og god, men ellers er jeg glad for almindelig tomatketchup af den gode slags 🙂

  4. Mums…ja det er jeg enig i…tilbehøret er like viktig som fisk/kjøttet…
    Og man finner jo til stadighet nye spennende ting som man kan utforske i smaker og konsistenser…
    Smaklig måltid 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s