Tapasaften

En gang for lenge siden

startet vi en klubb, som trer ikraft hver gang et familiemedlem fra Danmark kommer hjem. En typisk «nå skal vi kose oss med mat klubb». Vi måtte jo ha et eksklusivt navn, så navnet ble ikke Gourmet, men Gørrmett. I helgen hadde vi Gørrmett’s gallaaften, det er ca 20 år siden vi startet den. Menyen besto av tapas, i alle tenkelige varianter, servert til 17 stykker.

På menyen var det Dolmades,Kjøttboller i tomatsaus, biffspyd, svinespyd, kyllingspyd, hvitløksmarinerte reker, potetsalat, tomatsalsa, paprikaruller, reker, kyllingklubber, pølser med forskjellig smak, paella,  spansk omelett og mye mer. På godt norsk, ble det fingermat fra mange land. Smakte utrolig godt…..

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s