Helgen er over

og ferien er begynt. Guri så deilig!!

Det er idag en først har merket at ferien har startet. Ingen vekkeklokke som ringte, bare «Armkroken» som kom inn å våknet meg så forsiktig. Deilig.

I helgen skjedde det mye her i byen med VM i offshore, og alt som fulgte med det. Vi skulle bare en liten tur til byen og sjekke stemningen og folkefesten. Jada turen ble 13 timer lang den! Men du verden å koselig! Først traff vi datter, svigersønn med vårt barnebarn. Vi koste oss litt på det lille tivoliet, og kikket rundt på alt som en liten jente synes er moro. Hun synes de store båtene var kjempespennende. Vi spiste god mat sammen med de. Snuppa ble trøtt etterhvert så de ville hjem å legge henne.

Så ble vi sittende og leske strupene litt i hyggelig selskap. Kvelden ble litt anderledes en vi hadde tenk.Vi hadde tenkt å tidlig hjem. Men noen gode venner av oss inviterte oss med ut i båt. Så det ble en deilig kveld på Nidelv Brygge , der vi spiste deilig mat. Etterpå kjørte vi med båten til Kolbjørnsvik hvor Stavanger Ensemblet spilte. Vel… jeg har ikke vært noen stor fan av dem, og ble ikke omvendt til å like dem nå heller. Men selskapet var koselig, og det var jo noe helt annet enn det vi hadde tenkt å gjøre.

Kvelden ble avsluttet med et fantastisk fyverkeri i Arendal, før vi tok taxi hjem, mange timer senere enn det vi hadde tenkt.

One thought on “Helgen er over

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s