Fantastiske varme

Himmelsk-77

Vi er bare i Mars og det er en fantastisk varme her nede i sør 21,4 grader idag. Den ene varmerekorden etter den andre blir slått ut. Imorgen er det meldt om enda varmere vær. Tro om det blir noe varme igjen før sommeren setter inn. Ikveld klokken 21, var det hele 15 varmegrader ute. Brudespirean trenger vel en dag til med varme før blomstene er fremme, er vel avblomstret til påske hvis det fortsetter. Det er nesten ikke til å tro!

3 thoughts on “Fantastiske varme

  1. Godt at se der er liv i dig 🙂 Ja blogg lysten er ikke stor når det tekniske ikke fungerer.. øv! Høres ut som dere har hatt en skjønn påske. Her har den stått på natur, venner og tiltrængt egentid med påskekrim og kos. Plus jeg hadde bursdag 🙂 Ha en god uke.

  2. Hej Kirsten
    Har prøvd længe at skrive en kommentar på dine indlæg, men blogger/wordpress har ikke rigtig funket. Hver gang jeg har skrevet, ja så slettet den i stedet for at sende. Håber du og familien får en rigtig god påske, og at vejret holder sig.. ja, for vi er ikke så heldige. Vi har dog sol og blå himmel, men sibirisk vind.. brr!

  3. Koselig å høre fra deg. Det har vært litt problemer på wordpress, nesten slik at en mister litt lysten på å blogge. Håper du har hatt en deilig påske, trass dårlig vær. Vi har fått gjort mye i hagen og bare kost oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s