Destino España

Albir2015025

Hablar español……. nei jeg gjør dessverre ikke det. Men skulle jammen ønske at jeg kunne litt mer enn det jeg kan pr idag. I februar var vi så heldig å fikk være jobben ned til Albir på Spanias østkyst.

1422805423783

The Golden Ticket ble høytidlig overlevert, og den 5 februar grytidlig om morgenen bar det avsted. Først en liten flytur fra Kristiansand til Oslo, deretter fra Oslo til El  Altet eller Aeropuerto de Alicante. Flytiden skulle være 3 t 45 min , så vi hadde god nok tid til å innta både litt fast og flytende føde. Men det var ikke bare å velge mat. Det viste seg at SAS Catring hadde glemt å sende med både baguetter og pizza, så valget var enkelt hvis en skulle ha seg mat….. det ble sandwich.

IMG_0190

 

Turen skulle være både faglig og litt attåt, jeg velger å fortelle om hva vi fikk oppleve utenom det faglige.  Vi skulle få overvære show med The Great Garlic Girls og med Torgrim Holte.

«Jentene» møtte vi allerede på flyet nedover, og de skulle være på samme hotell som oss. Kjemien med dem var på toppnivå fra første minutt. Så artige, vi var også så heldige at de var de med på mye av opplegget vårt 🙂

kirAlbir20150206_215008

Og hvilket show de leverte….. ekstra gøy ble det i og med at vi var sammen med dem ett par dager før showet gikk av  stabelen.

Jentene som var med på turen fikk seg en deilig stund på SPA, gjett om vi storkoste oss! Turen gikk til SH Villa Gadea Hotel hvor vi tilbrakte formiddagen med bading og  vi fikk massasje fra topp til tå. Balsam for sjelen spør du meg.

hotel-alicante-spa-2

Det andre showet vi fikk lov å overbære, var med Torgrim Holte. Ekstra gøy var at det var kollegaer som ble hypnotisert. Tror aldri at jeg har fått trimmet lattermusklene så mye som jeg gjorde den kvelden. At han får det til! De som var mottagelige for å bli hypnotisert, ble det i løpet av 15-30 sekunder.

 

TH-2

Vi var max uheldig med været, vi trodde vi skulle til Syden…. men vi havnet her på de kaldeste dagene. Det var bare noen få grader varmere enn hjemme, men du verden vi hadde det tross alt en super tur! Her vil jeg gjerne tilbake igjen.

Albir2015007

 

 

Reklamer

One thought on “Destino España

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s